Sopraano Annami Hylkilän repertoaari sisältää monipuolisesti musiikkia oopperasta liediin ja barokista uuteen musiikkiin. Hän on esiintynyt Kansallisoopperan, Kokkola Operan ja Tampere Oopperan produktioissa. Kesällä 2017 hän esiintyi Annickan roolissa Tuomas Kantelisen säveltämässä Mannerheim-oopperassa, joka kantaesitettiin Ilmajoen musiikkijuhlilla. Sittemmin Hylkilä esiintyi Väinö Raution kahdessa pienoisoopperassa Lyydian kuningas ja Väinämöisen kosinta, jotka tuotettiin Taite ry:n ja Avanti!:n yhteistuotantona Kansallisoopperan Alminsalissa. Oopperaestradien lisäksi Hylkilä on konsertoinut useissa kirkoissa ympäri Suomen esittäen lied- ja kirkkomusiikkia. Hän on myös esiintynyt monien orkestereiden, kuten Helsingin kaupunginorkesterin, Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin, Helsingin Barokkiorkesterin, Kaartin Soittokunnan, Sinfonia Lahden ja Vantaan viihdeorkesterin solistina.

Uusi musiikki on lähellä Hylkilän sydäntä ja hän onkin kantaesittänyt usean nykysäveltäjän, kuten Lotta Wennäkosken, Riikka Talvitien, Pasi Lyytikäisen, Jyrki Linjaman ja Tapio Tuomelan tuotantoa.

Hylkilä voitti toisen sijan vuoden 2011 kansainvälisessä Sibelius-laulukilpailussa, jossa hänet palkittiin myös erikoispalkinnolla parhaasta Sibeliuksen laulun tulkinnasta. Tammikuussa 2010 Hylkilä palkittiin erikoispalkinnolla Lappeenrannan laulukilpailujen finaalissa. Hylkilä valmistui vuonna 2012 musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian laulumusiikin osastolta pääaineenaan oopperalaulu.